Arts

SPECTACOLELE LUNII MAI

SPECTACOLELE LUNII MAI :
DALARS CLASSICS – 5 MAI 2017 – ora 20:00 – Sala Palatului
George Dalaras, legenda muzicii grecesti, cel care a produs ”dependenta” de acordurile muzicii acestei tari in randul publicului din toata lumea, o voce aparte, melancolica si puternica, dar si un instrumentist desavarsit, va aduce la Bucuresti unul dintre concertele-eveniment ale anului 2017, cu sprijinul Uniunii Elene din Romania – „Dalaras Classics”.

DIEGO EL CIGALA – 9 MAI 2017 – ora 20:00 – Sala Palatului
Diego el Cigala, considerat cel mai mare cantaret de flamenco din lume, una dintre vocile cele mai frumoase ale acestui gen, Sinatra al genului flamenco, dar care totodata prilejuieste ascultatorilor sai o fascinanta incursiune in armoniile cubaneze, jazz, folk latino-american si tango, va concerta la Bucuresti, pe 9 mai 2017, la Sala Palatului, la invitatia Vreau Bilet.

Orchestra Nationala Electrecord – 19 MAI 2017 – Sala Palatului
Evenimentul, dedicat exclusiv muzicii populare, se va derula sub bagheta dirijorului Marin Alexandru si a directorului artistic Ionica Minune.
Directorul artistic al spectacolului, Ionica Minune este un renumit acordeonist. Canta la acordeon inca de la varsta de 4 ani. A cantat pe marile scene ale lumii alaturi de Oscar Peterson, Michel Petrucianni, Richard Galliano. Este cetatean francez, mult apreciat de catre publicul strain.
Concert-maestru, Marian Alexandru, este un cunoscut violonist şi dirijor de formaţii folclorice, inclusiv al ansamblului “Ciocârlia”. Instrumentist cu o bogată experienţă in abordarea repertoriului folcloric, a activat ca membru al formaţiei “Ştefan Bucur” şi deasemenea in ansamblul lui Gheorghe Zamfir. A editat un album dublu cu muzica lăutărească veche. A efectuat turnee în multe țări precum Suedia, Norvegia, Franța, Norvegia, Germania, Elveția, Belgia, Anglia.

AL DI MEOLA – 20 MAI 2017 – 20 MAI 2017 – Sala Palatului
Bucuresti – 13 decembrie 2016 – Adept al portului lejer si asigurat prin excelenta de ale sale maini magice, compozitorul si chitaristul de jazz-fusion – AL DI MEOLA -va concerta pe data de 20 MAI, la Sala Palatului din Bucuresti, incepand cu ora 20.00. Respectabilul artist american (de origine italiana), va interpreta compozitii noi, dar, mai cu seama, piese celebre marca Piazzolla & Lennon-McCartney.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *