Arts

Remesh by you – Come and personalize your own Remesh Product

Noul sezon Remesh Socialwear demareaza cu un eveniment dedicat designului etic si consumului responsabil – Pe 19 octombrie, in intervalul 09.00 – 15.00 ne intalnim la Jolie Ville Galleria in cadrul Remesh Pop-Up Shop, unde expunem o selectie a celor mai noi colectii Remesh.

Participantii vor avea de asemenea posibilitatea de a-si personaliza propriile produse Remesh pentru gamele Maxi-Relax si Recover, creand modele dedicate din diferite mostre de materiale.

In contextul in care industria fashion a devenit al doilea poluator la nivel global dupa cea a petrolului, evenimentul incurajeaza miscarea slow-fashion, cu accent pe produse responsabile care respecta mediul inconjurator si incurajeaza dezvoltarea comunitatilor locale. Toate colectiile Remesh Socialwear sunt realizate integral din materiale publicitare reciclate, in cadrul unor ateliere de insertie sociala a gemeilor din medii defavorizate. Dezvoltate in colaborare cu designeri romani si internationali, acestea subliniaza potentialul consumatorilor de a influenta mediul inconjurator prin produsele pe care aleg sa le cumpere.

Participantii la eveniment se vor putea inscrie in tombola speciala Remesh, in care vor putea castiga premii si vouchere de la OanaHair, Nomasvello, Joliekids, Italianfood, Biocorner, Ameris Pharma si Worldclass. Participarea la eveniment este libera, in baza confirmarii prealabile.

Ethical is the new black. Be the change!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *