Diverse

Piesele auto din dezmembrari in Bucuresti

Afacerea cu dezmembrari si piese auto din dezmembrari este una profitabila iar cei care au inceput aceasta afacere si au simtit momentul acum au parte de un profit destul de mare si afacerea este una infloritoare pentru ca romanii au inceput sa cumpere din ce in ce mai multe piese din dezmembrari auto pentru ca bugetul nu le permite de multe ori repararea masinii cu piese auto noi.

Parcurile de dezmembrari au inceput sa apara in Romania in anii 90 cu aproape 28 ani in urma insa unii au rezistat unii au dat faliment iar cei care au rezistat au acum parte de profit destul de frumos si afacerea le merge destul de bine. Exista foarte multe parcuri de dezmembrari auto Bucuresti pentru ca si locuitori din capitala apeleaza la acest gen de piese auto pentru ca masinile se strica destul de des din pacate iar drumurile din Capitala sunt foarte proaste si aglomerate ,masinile bucurestenilor fiind foarte solicitate.

Piesele din dezmembrari sunt rezultatul dezmembrarilor masinilor care sunt importate de catre parcurile de dezmembrari din vestul Europei din tari precum Anglia, Germania, Polonia, Italia, Olanda sau Franta. Parcurile de dezmembrari sunt societati comerciale ce sunt acreditate legal sa desfasoare acest tip de activitate pe teritoriul Romaniei si sunt acreditate RAR. Parcurile de dezmembrari comercializeaza piesele auto din dezmembrari si acorda factura ,garantie si posibilitatea de retur de aceea cel mai bine este atunci cand vreti sa achizitionati piese din dezmembrari sa o faceti de la parcuri autorizate. Parcurile de dezmembrari isi vand marfa ,o comrcializeaza atat pe internet cat si direct in locatia parcului la punctul de desfacere al pieselor din dezmembrari.

Este bine sa cumpar piese din dezmembrari online ?

Este foarte bine si comod pentru ca nu mai trebuie sa alergati de la un parc de dezmembrari la altul astfel incat sa pierdeti timp si bani si nervi consumati. Pe internet exista site-uri specializate unde poti vizualiza poze cu piesele pe care vrei sa le cumperi si chiar si video si poti cere inainte detalii vanzatorilor astfel incat sa cumperi un produs bun si ieftin. Un site pe care cei care au cumparat de acolo il recomanda pentru ca au fost multumiti si noi il recomandam la randul nostru se numeste www.dezmembrarisipieseauto.ro si este o platforma unde parcurile autorizate RAR isi expun marfa iar dumneavostra cel care cumparati daca nu ai gasit ceea ce cauti poti face o cerere de piesa care ajunge instant la toate parcurile de dezmembrari iar acestia vor veni cu oferte de preturi si poze iar dumneavostra puteti alege varianta cea mai buna. Este singurul site din Romania unde adaugand anunturi poti abtine credite pentru a-ti promova piesele pe care vrei sa le vinzi mai repede si unde cu un singul clik poti adauga peste 248 de anunturi cu piesele pe care o masina le contine. Daca ai nevoie de o piesa auto din dezmembrari si esti din Bucuresti poti intra pe acest site si cu siguranta vei gasi ceea ce ai nevoie la un pret bun si vei fi multumit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *