Diverse

Monster Truck va canta in deschiderea concertului Deep Purple de la Sala Polivalenta din Cluj

Monster Truck au cantat alaturi de nume grele ale rock-ului, cum ar fi: Alice in Chains, Slash, Nickelback, Rob Zombie si Volbeat si au fost pe scenele unor festivaluri mari din toata lumea: RockPalast (Germany), Ramblin’ ManFair(UK), Download(UK), Rock on the Range (US), Shiprocked (US) si Rock in Vienna (Austria).

Inspirati de trupe ca Led Zeppelin si aducand la un loc hard-rock-ul cu influente din anii ’70 si grunge-ul anilor ’90, Monster Truck a luat nastere acum 10 ani, in Hamilton, Ontario.
Proiectul a reunit componentii a doua dintre cele mai populare trupe locale: Brandon Bliss (clape) de la Saint Alvia si bateristul Steve Kiely si chitaristul Jeremy Widerman de la Reason. In curand se alatura si basistul Jon Harvey iar la un an de la infiintare Monster Truck lanseaza si un EP cu 4 piese.


Deep Purple este una dintre cele mai reprezentative trupe rock care, de-a lungul timpului, a explorat noi stiluri, starnind interesul celor ce nu erau nascuti pe vremea in care Deep Purple se afla in topurile industriei muzicale. Albume de succes precum ”In Rock”(1970),  „Machine Head” (1972), „Made In Japan” ( 1973) si melodiile “ Smoke On The Water”, “Child In Time” si “Soldier Of Fortune” au propulsat trupa in topul vanzarilor de bilete si albume.

Trupa canadiana Monster Truck va deschide concertul Deep Purple anuntat la Cluj, pe 10 decembrie, la Sala Polivalenta, anunta organizatorii concertului, Events.

Dupa inca doua EP-uri, “Brown EP” si ”The Don’t Fuck with the Truck Collection” si un turneu sold-out in intreaga tara, in 2013 trupa lanseaza primul album complet, „Furiosity”, ce va ajunge pe locul 13 in topurile canadiene. In acelasi an, formatia castiga si prestigiosul premiu Juno, distinctie acordata anual incepand cu 1970 celor mai bune trupe si cantareti din Canada, la categoria Breakthrough Group.

In 2015, incheind o serie de turnee atat in Canada, cat si in Statele Unite ale Americii si Europa, formatia incepe sa lucreze la al doilea album, „Sittin ‘Heavy”, primit cu entuziasm de fani la lansarea sa din 2016.