Food and Drink

Dotarea restaurantelor, hotelurilor si firmelor de catering

Fie ca vreti sa va deschideti un restaurant, un hotel sau o firma de catering, aveti nevoie de echipamente si dotari HoReCa (hotel-restaurant-catering) pentru utilarea spatiului viitoarei dvs afaceri sau reinnoirea actualelor echipamente.

Afacerile din domeniul HoReCa sunt printre cele mai de succes afaceri de pe planeta iar deschidere si succesul unui restaurant sau hotel este determinata in cea mai mare masura de echipamentele pe care intentionati sa le folositi.

Echipamentele si utilajele cu care urmeaza sa dotati restaurantul sau hotelul dvs., trebuie sa fie eficiente, rezistente in timp si sa se incadreze corespunzator in bugetul dvs. Echipamentele sunt cele care vor face profitul. Cu cat sunt mai performante, cu atat calitatea este mai buna iar clientii vor fi mai multumiti.

Iata care principalele echipamente necesare deschiderii sau utilarii unui restaurant, unei pensiuni, unui hotel sau a unei firme de catering:

Echipamentele pentru Bucatarii – Inima unei bucatarii o reprezinta echipamentele de gatit: cuptoare cu convectie (convectomate), cuptoare cu microunde cu microunde, masini de gatit, friteuze, mese de lucru, plite, dulapuri, hote, masini de spalat vase, vesela si tacamuri. Cuptoarele cu convectie Eloma reprezinta o alegere excelenta pentru bucataria dvs., cu o traditie de peste 35 de ani de calitate germana, un consum redus de energie, usurinta in utilizare, sute de programe, spalare automata, toate acestea aduca garantia unei calitati impecabile. Marci recunoscute pentru calitatea echipamentelor pentru bucatarii sunt: ELOMA – Germania, KUEPPERSBUSCH – Germania, DEXION – Italia, EMAINOX – Italia, ALUMINOX – Italia, KLEMOR – Italia, RBA – Italia, AGRIKON-ALFA – Ungaria, LIEBHERR – Austria.

Echipamentele pentru Baruri – Barul este asemenea unei bucatarii, ceea ce, pentru o afacere inseamna un alt generator de profit. Barul poate fi unul obisnuit, cu frigider pentru bar incorporat sau realizat la comanda dupa specificatiile dorite. Alte echipamente ce trebuiesc luate in considerare pentru un bar sunt: casa de marcat, dozatoare de bere si de suc, expresoare de cafea, racitoare de vin, pahare, masini de spalat pahare, masini de gheata, deschizatoare de sticle si altele. Marci recunoscute pentru echipamente de baruri sunt: ROSSI-DIMENSION – Italia, JORDAO – Portugalia, GAMKO BV – Olanda, MEIKO – Germania, HOSHIZAKI – Japonia, WMF – Germania.

Echipamentele pentru Spalatorii – Pentru hoteluri, pensiuni si uneori chiar si pentru restaurante, pe langa echipamentele din bucatarii si bar mai este nevoie si de masini de spalat pentru spalarea uniformelor angajatilor, a fetelor de masa, a lenjeriei din camerele de hotel; uscatoare si calandre de calcat rufe; echipamente de calcat.

Marci recunoscute pentru calitatea echipamentelor pentru spalatorii sunt: BOWE-Germania, SCHULTHESS – Elvetia, STAHL – Germania, IMESA – Italia, PONY – Italia, VEIT – Germania, METALPROGETTI – Italia, GMP – Italia.

Odata cu evolutia internetului a devenit mai usor cumpararea acestor echipamente chiar si pe internet, unde gasiti detalii suplimentare despre fiecare echipament in parte. Tot ce trebuie sa faceti este sa navigati pe siteul care ofera aceste echipamente si sa alegeti din fiecare categorie echipamentele dorite si veti fi contactat de un consultant al acelei companii care va va indruma spre cea mai buna alegere si cu informatii despre costuri, livrare si garantie.