Diverse

Cum sortam necesarul din industrie cu ajutorul unor cutii depozitare din plastic

Industria este un capitol extrem de necesar pentru fiecare tara in parte. Dezvoltarea unei tari se bazeaza in mod direct pe evolutia industriei care este un pion economic la bugetul de stat, cat si o modalitate prin care se ofera forta de munca pe piata, reducandu-se rata somerilor. Industria creeaza noi conditii de trai si duce la cresterea nivelului de piata pentru populatia. Cu cat aceasta este mai infloritoare in diferite domenii de activitate, cu atat ne putem bucura mai mult de produse diverse, la un pret mai bun.
Cresterea economica si a traiului este strans corelata de prezenta accentuta a industriei. Asta deoarece prin crearea de noi industrii la noi, in tara, putem reduce importurile si ne putem axa spre oferirea populatiei de produse fabricate in Romania, la standarde inalte, corect evaluate si de calitate. Daca e sa ne raportam la industria alimentara, dezvoltarea industriei in acest sens ne poate ajuta sa obtinem un trai mai echilibrat si, in consecinta, sa dobandim o alimentatie mult mai sanatoasa.

Emanciparea industriei depinde exclusiv de tinerii antreprenori din zilele noastre care voor sa ajute la evolutia intregii natiuni. Cu toate acestea, procesele dintr-o industrie, indiferent de natura acesteia, se realizeaza cu o atentie stricta si dupa niste pasi stabiliti in prealabil. Este extrem de necesar sa existe un personal calificat de analiza pe toate liniile de flux tehnologic si de productie, care vor supraveghea atent fiecare domeniu inca de la conceperea unei idei si pana la punerea acesteia in practica. Studiile au dovedit ca un studiu de piata efectuat corect, cat si o schema adecvata de productie, pot reduce costurile la producatori chiar si de un milioni de ori. Mai apoi exista o serie de reguli solide pe care legislatia le impune fiecarui producator in parte. Pentru ca o industrie sa aiba continuitate este necesar personal calificat, respectarea tuturor normelor de siguranta si calitate, atat ale angajatilor, cat si ale proceselor/produselor.

Orice obiect/aliment iesit de pe fluxurile de productie este atent analizat si verificat din punct de vedere fizic si chimic (acolo unde este cazul), pentru ca sa existe certitudinea ca s-au respectat toate normele impuse. Ca urmare a acestui fapt se realizeaza si un procedeu de sortare, prin care materia conforma poate fi separata de cea neconforma si/sau sectionata pe cantitati si subproduse, in functie de clientii la care vor ajunge acestea. In orice industrie s-a demonstrat ca existenta unor cutii depozitare din plastic este extrem de utila. Aceste cutii pot fi folosite atat pe linia de flux tehnologic, cat si la finalizarea acestuia, la separarea produselor bune de cele rele, cat si la depozitarea unor mici materiale de lucru, a materiilor prime, a obiectelor ajutatoare, etc.

Exista cutii de depozitare din diferite materiale, insa nu toate au o destinatie universala, asa cum sunt cele din plastic. Ca de exemplul putem aminti laditele partial imbinate si cutiile de carton utilizate deseori in industria alimentara.
Cutiile din carton sunt deseori realizate dintr-un material slab, care se indoaie/rupe cu usurinta. Astfel, ele nu previn anumite accidente, deoarece cartonul prezinta in ansamblu o structura moale, usor elastica. Datorita acestui lucru pot interveni scurgeri de produs sau degradarea acestora in cazul in care nu sunt manevrate si depozitate corespunzator. Cat despre laditele din fasii de plastic imbinate, acele ladite care nu sunt uniform acoperite de material, ele pot duce la anumite scurgeri, infiltrari, asa cum este in cazul legumelor si fructelor prea coapte a caror greutate apasa unele peste altele riscand sa degradeze fructul, fie cum sunt unele materiale care ar trebui ferite de factorii externi (ca de exemplu umiditatea, care poate duce la deteriorarea unor pise, la stricarea alimentelor).

In schimb la Schoeller Alibert Romania exista numai si numai ladite adecvate pentru mediu industrial, indiferent de specificul industrial. Acestea sunt create din materiale de cea mai buna calitate, avand drept dovada plasticul dur care a rezistat cu succes la numeroase teste la care a fost supus. Lazile din plastic produse si comercializate prin intermediul acestui producator sunt atent realizate si selectionate, oferind posibilitatea de utilizari diverse, in orice domeniu. Astfel ele pot fi utilizate atat pentru a depozita legume, seminte, fructe, cat si pentru depozitarea produselor ambalate, a semipreparatelor si preparatelor de-a gata, cat si in industria grea, de prelucrare a metalelor si/sau a materialelor de dimensiuni mari si/sau cu un volum crescut.
Exista astfel de cutii din plastic pentru utilizarea corecta si corespunzatoare chiar si in domenii precum gestionarea, eliminarea si valorificarea deseurilor, lazi speciale pentru depozitarea unor substante lichide, lazi pentru manevrarea si transportul substantelor periculoase, a obiectelor cu rol medical, etc.
Astfel, apeland la Schoeller Alibert, aveti garantia ca veti obtine cele mai bune cutii pentru depozitarea intregului necesar si pentru derularea oricarui proces de productie, avand pretutindeni in atentia voastra respectarea tuturor cerintelor de calitate si securitate.