Entertainment

Comedia neagra RESERVOIR CATS

Sambata, 7 octombrie, ora 20:00 – Comedia neagra RESERVOIR CATS

O comedie satira a societatii moderne cu umor in stil Tarantino, un spectacol indecent cu durata Durata: 1h 30 (fara pauza). Recomandat.

O comedie neagra cu sase asasine irezistibile care pun la cale jaful perfect. Situatia scapa de sub control si actiunea devine de-a dreptul exploziva. Reservoir Cats reprezinta o estetica a violentei continuta intr-o satira a cotidianului modern. Umor ironic a la Tarantino. Un jaf cu o turnura neasteptata.

Ce se intampla cand planificarea si executarea jafului este deturnata de discutii si conflicte ce tin de universul si psihologia feminina? Comedie cu umor fin si rasturnari neasteptate de situatie.

Cunoaste personajele:

LEONARDO – ADA GALES

Este asasina cea mai candida, mai dulce si mai feminina dintre toate. Ii place ceea ce este Politically Correct si este usor naiva in anumite ocazii. Predispusa la “indragosteala“ deplasata si cu o multime de indoieli cu privire la sexualitatea sa.
Ada Gales a primit premiul UNITER pentru debut in 2016

BRUCE – IOANA BARBU

Sexi, feminina, aiurita si cu gusturi rafinate. Are gura sloboda. Ascunde un secret intunecat.
Ioana Barbu a a primit Premiul „Sica Alexandrescu”, Gala Tanarului Actor – SYLVIE (Dactilograful, 2008); Premiul pentru debut, U.C.I.N., Romania – ALEX (Legaturi bolnavicioase), 2007; – Premiul pentru cea mai buna actrita, Festivalul de Film, Pecs, Ungaria – ALEX (Legaturi bolnavicioase) 2006; Premiul special al juriului, Festivalul de Film Anonimul, Romania – ALEX (Legaturi bolnavicioase), 2006; Premiul pentru cea mai buna interpretare feminina, CineMaIubit, Romania – FATA (Calatorul); nominalizare in 2007 la premiile GOPO pentru rolul Alex din filmul Legaturi Bolnavicioase)

ROBERT – ANDREEA SAMSON

Serioasa, concilianta, mereu dispusa sa dea o mana de ajutor. Este constienta de faptul ca fetele trebuie sa fie unite.

Andreea Samson este actrita la Teatrul de Comedie cu aparitii in seriale Tv precum Mondenii sau Atletico Textila

JOHN – ANDREEA MATEIU
Cea mai in varsta si mai experimentata. Este harsita prin viata si stie ce inseamna sa piezi un tovaras. Are o atitudine mai umana si maternala, insa respecta regulile deoarece stie ca in profesia pe care o are nu e bine sa iti asumi riscuri inutile. Se pricepe sa transmita o stare de calm atunci cand este nevoie.

Andreea Mateiu este o figura cunoscuta in lumea teatrului independent cu aparitii in seriale Tv precum Atletico Textila

SAMUEL – SMARANDA CARAGEA

“Feminazi” militanta. Instabila, plina de ura si resentimente, cu o personalitate exploziva si reactii disproportionate. E in stare sa compromita oricand intreaga misiune daca cineva o scoate un pic mai mult din sarite, in special daca acel cineva este un barbat. Punctul slab este “honey bunny”-ul sau, „LEONARDO”.

Smaranda Caragea este actrita la Teatrul de Comedie si in diverse productii de teatru independent precum „Bullets over Lipscani”

BRAD – GRATIELA DUBAN

Culta, educata, uraste vulgaritatea si se ghideaza dupa un cod al onoarei profesionale extrem de strict. Face crize de nervi ori de cate ori cineva incalca codul care pentru ea este sfant.

Umor ironic a la Tarantino si o satira a societatii in care traim.

„Scenariul. Bine gândit, bine construit, cu un reveal mișto pe final.” (Cristian China Birta – Blogger)

Regia este semnata de Ricard Reguant, regizor spaniol renumit la nivel mondial pentru musicaluri si comedii si care a mai regizat in Romania Muzicalul Chicago (2005-2008 la Teatrul National din Bucresti, peste 70.000 de spectatori), precum si comediile TOC TOC (din 2014 pana in prezent, la Cinema Pro, peste 18.000 spectatori) si Chat Chat Chat, iar in 2015 a primit premiul pentru intreaga activitate la gala premiilor Broadway World.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *