Diverse

Anuntul: „Cumparam aur si amanet lantisoare aur cu plata pe loc” m-a facut sa uit de paguba

Mi-am pus lantisorul fin de aur la ia scumpa, cusuta manual pe panza naturala 100%. Doamne, ce model! Flori galbene de camelie cusute cu fir de matase, de aur si de argint si frunze si rauri verzi. M-am uitat la ele mult timp, pana am prins curaj sa comand ia care costa de doua ori mai mult decat bijuteria.

Am iesit de doua ori cu ea in lume si toata lumea s-a mirat si m-a admirat. Ziua aceea insa a fost fatala. Mergeam mandra de tinuta mea, cand am simtit ca lantisorul s-a agatat intr-una dintre flori. Am tras cu putere bijuteria si am ramas cu ea in mana si cu o gaura in piept la ia mea la care tineam ca la ochii din cap. Patru saptamani am asteptat, de la plasarea comenzii, pana a fost gata.
Doua pagube in aceeasi zi insemna cam mult pentru mine. Si bijuteria insemna o valoare, dar dupa ia romaneasca traditionala, cusuta manual cu si pe cele mai bune materiale, imi venea sa plang.
M-am intors acasa, am pus intr-o caseta resturile de la bijuteria de aur si imi propusesem sa caut o varianta mai ieftina a modelului de ie cu care m-am mandrit atat, cand pe site-ul celei mai seioase case de amanet am citit anuntul: Cumparam aur si amanet lantisoare aur cu plata pe loc.

Drept sa va spun, aveam necaz pe lantisorul meu care se agatase in ie, dar nu ma induram sa il arunc pur si simplu, mai ales ca ma alesesem cu o paguba dubla. Am intrat pe chat sa discut cu operatorul care era la post, sa vad cat pot sa iau pe buclucasa mea bijuterie.
Am oferit toate datele: tipul de aur, numarul de karate, gramajul si mi s-a raspuns pe loc. Nu credeam sa obtin 70% din valoarea lantisorului deteriorat si am fost multumita de raspuns. Mai puneam 200 de lei si imi puteam comanda prima ie pe care am forit sa o comand, dar am ales-o pe cea cu flori de camelie fiindca a fost putin mai ieftina: ia cu flori de camp.
Asa, casa de amanet ma ajuta sa repar una dintre pierderi, de fapt ma ajuta sa am curajul sa comand modelul care mi-a placut cel mai mult, dar al carei pret era fabulous.
Dupa ce mi s-a facut programarea la cea mai apropiata casa de amanet, unde urma sa dau lantisorul si sa iau banii, am plasat comanda la minunatia aceea de ie pe care ma pregateam sa o port!
Era cusuta pe cel mai fin borangic cu fir de matase. Pieptul si manecile erau pline cu maci, spice de grau si albastrele, iar efectul era fascinant.
Totul a decurs conform programarii, am primit suma intreaga pe lantisorul agresiv si astazi port cu placere ia cusuta special de mana pentru mine.
Nu stiu pentru ce ai nevoie de bani, dar casa de amanet te ajuta in mod sigur, fiindca imposibil sa nu ai in casa:
-resturi de bijuterii de aur rupte indoite pe care nu doresti sa le repari sau sa le prelucrezi, dar nici nu ai bani pentru manopera.
-monede ingaurite, vechi, din aur sau din argint
-ceasuri de lux
-tablouri sau antichitati
-electronice functionale pe care nu le folosesti, fiindca unele sunt in plus. Nimeni nu are nevoie de doua telefoane. Unul este de ajuns, fiindca persoana care are nevoie de tine te suna in orice retea ai fi.
-masina functionala.
In cazul in care nu te induri sa le vinzi, dar ai nevoie de bani, le poti amaneta.
De ce te sfatuiesc sa apelezi la ei si nu la banci?
1. Fiindca se face schimb pe schimb, fara acte sau giranti. Te duci cu obiectele, te intorci cu banii in acceasi zi.
2.Sunt cumparatori de buna credinta si dau cel mai bun pret de pe piata. Nu profita de disperarea voastra de a face rost de bani, ci va ofera pretul onest pentru obiectele de valoare pe care le detineti.
3. Sunt operativi si potenti financiar si in aceeasi zi puteti pleca de la ghiseu cu banii de care aveti nevoie, in schimbul obiectelor de care au grija cu sfintenie, in cazul in care alegeti amanetarea.
4. Pastreaza confidentialitatea asupra datelor si tranzactiilor.