Diverse

Andreescu Gabriel stie sa dubleze farmecul feminin

Imi place sa admir poze, indiferent de varsta modelelor. Daca ai putine notiuni de psihologie citeste pe chipurile celor care pozeaza viata pe care o duc, ce ii framanta, ce sperante au, ceea ce vor sa para.
De pilda mi-a placut prin valoarea ei, care nu este mereu sinonima cu frumusetea, poza unui batran cu fata plina de riduri si unghiile negre de munca. Nu era mizeria aceea cauzata de neglijenta, ci pamantul pe care nu-l mai poti scoate de sub unghii, fiindca s-a batatorit acolo. Era fotografia unui martir al muncii pamantului. De viu pamantul il acaparese si ii intrase sub unghii.

Chipul era ca al unui mar zbarcit, hainele din lana. Avea ceva de o generozitate cuceritoare in figura.
Dar si tinerele sunt interesante in poze. Cand nu isi aleg atent fotograful, unele parca ar fi batrane de la 18-20 de ani. Stau aduse de spate, poarta haine demodate si sunt date cu doua-trei straturi de fond de ten. Tineretea vine la pachet cu frumusetea, deci rar tanara sa nu fie frumoasa, important este ca fotograful sa stie sa o puna in valoare.
Andreescu Gabriel dubleaza frumusetea feminina, fara sa o vulgarizeze. Iata ce reuseste el sa realizeze printr-o fotografie:
1. Ii transfera capacitatea magica de a controla mintea privitorului. Chipul pus in valoare din poza respectiva subjuga vointa celui care il admira. Este o frumusete care cheama clipa de clipa.
2. Are in ea capacitatea de a starni dorinta privitorului de a se afla fata in fata cu modelul si de a comunica. Unei asemenea frumuseti trebuie sa ii vorbesti; sa o lauzi, sa o admiri, sa ii impartasesti necazurile tale.
3. Eternizeaza frumusetea feminina efemera. Imi place sa privesc pe rand poze din tinerete si chipurile femeilor batrane pe care le cunosc si la unele s-a sters si cea mai vaga urma de asemanare.

Deci nu pentru videochat sau site-uri de escorte trebuie sa soliciti o sedinta foto cu Andreescu Gabriel, ci in numele frumusetii si tineretii care trece asemena unui vis sau fum.
Fetele care i-au pozat lui Andreescu Gabriel sunt deja celebre sau bogate, iar fotografiile s-au concretizat in salarii de mii de euro lunar.
Nimeni nu ar indrazni sa se gandeasca sa incaseze atat in Romania in afara tinerelor inteligente care isi comercializeaza inteligent frumusetea.
Este interesant si cuminte sa lucrezi pe post de consilier pe probleme sentimentale sau psihologice, clientul tau sa se afla la mii de kilometri, sa nu poata nici sa te atinga, dar sa te plateasca regeste, fiindca esti frumosa, l-ai atras cu farmecele tale si mai ales il asculti.
In lumea noastra multi stiu sa vorbeasca si din ce in ce mai putini sa asculte. De vina este si criza de timp. Te grabesti sa spui ce vrei si pleci, fara sa iti pese ca interlocutorul tau nu a avut timp sa iti spuna doua vorbe.
Andreescu Gabriel este maestrul care stie in ce decor sa te incadreze, sa stralucesti. Cu frumusetea se potriveste mereu eleganta, de aceea modelele sale pozeaza pe lenjerii din satin imaculat, pe blanuri naturale si langa apa curate si alunecoasa.
In pozele lui nu ai sa vezi niciodata o femeie dezbracata complet, poza pe care nu ti-ai dori sa o vada copilul tau. Sunt fotografii decente, cu fele cu par lung si bogat in costume de baie scumpe. Rar se intampla sa se zareasca vreu punct de atractie prin hainele din dantela fina, dar detaliul va trece neobservat de copii si va fi retinut numai de cunoscatori.
Sitagurile fine de perle de la gat scot in evidenta o piele perfecta si sunt purtate pentru a celebra frumusetea.
Uneori costumul este acoperit de un tatuaj festiv care are un efect iesit din comun. Fetele din pozele de pe site-ul sau par perfecte, fiindca a stiut sa le sublinieze atuurile.
Fetelor, nu uitati ca un artist desavarsit va sta la dispozitie si va asteapta sa realizeze documentarul frumusetii si tineretii voastre!
Poate ca la anul va fi foarte tarziu, de aceea interesati-va acum si faceti-va un portofoliu, fiindca nu se stie niciodata cand si la ce produs veti fi solicitate sa faceti reclama!
Andreescu Gabriel va face poze fara cusur fiindca: este talentat, poseda aparatura de ultima generatie, are pregatire profesionala si munceste mult.