Diverse

5 motive pentru a cumpara bitcoin in Romania

Mediul online devine din ce in ce mai important pentru societatea in care traim, acest lucru putand fi observat in aproape toate domeniile de activitate. Una dintre cele mai importante inventii ale mediului online din ultimii ani este aparitia bitcoin-ului. Fie ca esti sau nu pasionat de tehnologie si de inventiile acesteia, cu siguranta ai auzit cel putin o data despre bitcoin. In momentul de fata, bitcoin-ul este un termen extrem de utilizat si din ce in ce mai multa lume este interesata de acesta si despre modul in care poate castiga bani de pe urma bitcoin-ului. Ce este acesta si care sunt motivele pentru care ar trebui investit in bitcoin? Afla raspunsurile la aceste doua intrebari din continuarea acestui articol.

Ce este bitcoin-ul si cum a aparut acesta?
Bitcoin este o moneda digitala, care a fost creata in anul 2009. Spre deosebire de o moneda reala, Bitcoin-ul nu este controlat de catre nici o autoritate fiscala, acest lucru fiind principalul motiv pentru care aceasta moneda digitala a crescut extrem de mult din momentul in care aceasta a fost lansata. Producerea acestei monede precum si tranzactionarea acesteia se realizeaza doar prin intermediul mediului online. Avantajele oferite de catre utilizarea bitcoin-ului au facut ca din ce in ce mai multi oameni de afaceri sa fie interesati de investirea in aceasta moneda digitala. Datorita interesului din ce in ce mai mare pentru bitcoin, valoarea aestuia a crescut extrem de mult intr-o perioada destul de mica de timp. Din pacate pentru cei care au investit in aceasta moneda digitala au existat si perioade in care valoarea bitcoin-ului a scazut foarte mult in comparatie cu valoarea maxima pe care aceasta moneda a atins-o. Pentru ca bitcoin-ul nu este controlat de catre nici o autoritate fiscala, fluctuatiile acestuia sunt destul de mari. Cu alte cuvinte, bitcoin-ul este o moneda riscanta chiar daca din ce in ce mai multa lume alege sa investeasca in bitcoin.
De ce sa cumperi bitcoin in Romania?
Asa cum era normal, si pentru oamenii din tara noastra bitcoin-ul a devenit o moneda extrem de interesanta. Cu toate ca exista mai multe motive pentru care bitcoin-ul a devenit interesant si pentru cei din tara noastra, in continuarea aecstui articol voi prezenta 5 motive pentru a cumpara Bitcoin in Romania:
1. Taxele care trebuie platite in momentul in care se fac tranzactii cu bitcoin sunt foarte mici sau chiar inexistente. Acest avantaj se datoreaza faptului ca bitcoin-ul nu este supravegheat de catre nici o autoritate fiscala, totul desfasurandu-se prin intermediul mediului online.
2. Posibilitatea de a putea primi sau trimite orice suma de bani la orice ora din zi si din noapte. Ca si in cazul avantajului prezentat mai sus, si acest avantaj se datoreaza faptului ca tranzactionarea bitcoin-ului nu depinde de nici o banca.
3. Valoarea bitcoin-ului nu poate fi controlata de catre o persoana sau de catre grupuri de interese asa cum din pacate se intampla cu foarte multe monede nationale.
4. Tranzactiile cu bitcoin sunt extrem de sigure si rapide. Datele personale ale unei persoane care face o plata cu bitcoin nu pot fi furate asa cum din pacate se poate intampla in cazul in care este efectuata o plata prin intermediul unui card bancar.
5. Este o buna investitie pentru viitor. Avand in vedere ca bitcoin-ul este pe piata de aproximativ 10 ani si ca in acesti 10 ani valoarea bitcoin-ului a crescut extrem de mult exista toate premisele pentru ca investitia in bitcoin sa fie o investitie foarte profitabila pe termen lung.
De unde poti cumpara bitcoin in Romania?
Bitmahavi.com este in acest moment locul perfect din care poti cumpara sau vine bitcoin, ethereum sau litecoin la cele mai bune preturi si intr-un sistem securizat si extrem de usor de utilizat. Scopul principal al acestui site este de a oferi un acces usor de utilizat, rapid si legal pe piata de criptomonede pentru fiecare persoana care are acces la internet.
Concluzii
In concluzie, avand in vedere toate informatiile prezentate in cadrul acestui articol se poate trage concluzia ca bitcoin-ul este moneda viitorului si ca cei care aleg sa investeasca in aceasta moneda vor avea de castigat pe termen lung. Tot ceea ce trebuie sa faca este sa cumpere de la bitmahavi.com bitcoin si sa aiba foarte multa rabdare pentru a scoate un profit cat mai mare.