Harta Bucuresti

Actuala harta a Bucurestiului a fost dezvoltata pe o platforma flash. Facilitatea mouse wheel zoom a hartii (cu ajutorul rotitei mouse-ului) nu functioneaza decat sub Internet Explorer. Pentru celelalte browsere puteti mari/micsora Harta Bucuresti cu ajutorul butoanelor (-) si (+) aflate in coltul din stanga jos al hartii, stanga-dreapta campului care arata nivelul de zoom curent.
Harta Bucuresti include facilitatile:
- cautare strada din Bucuresti
- cautare obiectiv in Bucuresti (restaurant, hotel, clinica etc)
- afisare zona bucuresteana (Floreasca, Berceni, Unirii etc)
- afisarea unui anumit tip de obiective prin selectare/deselectare a icon-urilor din bara de jos a Hartii Bucuresti, sau a tuturor obiectivelor (prin selectare "Arata toate")
- daca aveti o rezolutie mica a monitorului si doriti sa consultati Harta Bucuresti fara modului de anunturi, faceti click pe butonul "Harta fara modul anunturi"

Aceasta harta Bucuresti este foarte utila in cazurile in care cautati, de exemplu un obiectiv de genul unui restaurant dintr-o anumita zona sau strada din Bucuresti.
Nu trebuie decat sa selectati zona de pe harta Bucuresti si tipul de obiectiv, de exemplu: restaurant, hotel etc, si toate restaurantele sau hotelurile vor aparea avertizate pe harta. Daca veti face click pe oricare dintre iconurile respective, se va deschide un popup cu detalii despre respectivul obiectiv, cu posibilitatea de a vizualiza pagina Bucharest-guide.ro aferenta item-ului de care sunteti interesat(a). In cazul in care calatoriti sau locuiti in Capitala, va poate fi utila si vremea in Bucuresti.

Click aici pentru accesul la Harta Bucuresti in format Flash

Harta Bucurestiului online

Harta Bucuresti

Bucharest Map

The actual Bucharest Map was developed on a Flash platform. There are a lot of facilities implemented in this version, and most of them are about searching: a Bucharest hotel, restaurant, tourism agency or a car rental company, health clinic etc.
Just select the Bucharest area and the type of the item that you are looking for (Bucharest tourism agency, or a hotel, restaurant, a rent a car company or a health clinic), the items from that area will apear on the map. Click on the item, and a popup with the details of the hotel, for example, will show-up.

 

Harta Bucurestiului online

Harta Bucuresti

Bucharest Map

This is about searching: a Bucharest hotel, restaurant, tourism agency or a car rental company, or health clinic.